Tractament de fusta


En Controlkill365 fem ús de les últimes tècniques i els productes més efectius.

Realitzem el tractament més eficaç i econòmic del mercat per a eliminar plagues de termites o carcomes.
Anys d'experiència en el sector.
Garantit durant 10 anys amb el certificat de salut pública de la Generalitat de Catalunya.
També treballem festius i urgències sense cost afegit.

Plaga de tèrmits


Els tèrmits són insectes que mengen fusta i viuen sota terra en colònies massives. Aquestes causen seriosos danys a les estructures de fusta i per tant als habitatges.

Els tèrmits obrers mesuren aproximadament 6mm, són blanques, de cos tou i amb antenes rectes. A més, els tèrmits obrers són cegues i molt sensibles a la calor, al fred i a l'aire sec i són les responsables de construir el termiter.

Els tèrmits reproductores tenen quatre ales d’igual longitud, i tenen antenes rectes. Veure obreres o eixams de tèrmits alats és un indici definitiu de l'activitat de tèrmits en la teva llar o voltants. Lamentablement, són dels pocs indicis que pots trobar, la resta no són gens evidents, i requereixen una inspecció per personal qualificat i amb experiència.

Com s'infecta una casa de tèrmits?

 

Un tèrmit reproductor eventualment pot crear la seva pròpia colònia en el seu habitatge o negoci. El tèrmit ha de trobar les condicions apropiades, com pot ser fusta amb un grau d'humitat idoni, en aquest cas podrà desenvolupar la colònia. En altres ocasions, sense adonar-nos introduïm els tèrmits en el nostre habitatge amb mobles antics infestats d'aquesta destructiva plaga.

Com puc prevenir una plaga de tèrmits?

 

La forma més efectiva de prevenir una infestació de tèrmits és fer una inspecció cada any per part d'un professional del control de plagues. A més de la inspecció anual, també hi ha altres mesures preventives que pot prendre per a protegir la seva casa dels tèrmits.

Els tèrmits consumeixen fusta de gairebé qualsevol tipus. El primer pas per a mantenir la seva casa lliure de tèrmits és evitar en mesura del possible l'emmagatzematge de qualsevol tipus de fusta, com a llenya o fusta de construcció, sobretot si toca el sòl i o aquesta recolzada en les parets de l'edifici.

Aquestes són atretes per la humitat, per la qual cosa és important reduir la quantitat d'aigua vessada i assegurar-se que qualsevol problema d'humitat a la seva casa aquest controlat. Alguns punts comuns de fugides d'aigua són els següents:

  • Fuites d’aigua de les canonades i aixetes.
  • Condensació d’aigua en evaporadors i canonades d’aire condicionat.Ç
  • Goteres al sostre o filtracions.
  • Canalons i baixants encallats.

Tratamiento para la eliminación de plagas de termitas


Tractament quìmic

Es tracta de pesticides químics que es col·loquen al voltant de la seva casa o de la zona a tractar. Els productes que utilitzem són indetectables per als tèrmits, es transmeten als insectes una vegada que entren en una zona tractada. Utilitzant aquest tipus de tractament, el tècnic tindrà summa cura de no danyar l'acabat i/o decoració del seu habitatge.

Sistema d'encebament

Les estacions d'encebament es col·loquen en la seva propietat, en llocs clau d'alimentació, prop de la zona afectada. Com altres solucions d'encebament, aquestes estacions d'alimentació atreuen als tèrmits i les enverinen, matant a la colònia. Encara que hi ha molts sistemes d'esquers en el mercat, els nostres tècnics només utilitzen els millors productes de gamma professional per a l'eliminació total dels tèrmits.

Plaga de corc


El corc són les larves de diverses espècies d'escarabat que s'alimenten de fusta. El primer indici d'activitat de corc és l'aparició de forats rodons nets, de 2 mm de diàmetre en les superfícies de fusta, sovint acompanyats de petits munts de pols de fusta sota ells. Els forats que estan frescos tenen la fusta blanca i neta en el seu interior. Les larves immadures poden estar encara cavant túnels a l'interior de la fusta.

L'escarabat adult és un petit insecte marró de 3 a 6 mm de llarg que es desplaça volant amb bastant facilitat. Posa els seus ous en fusta aspra i sense polir i les larves s'introdueixen directament en la fusta, sense deixar rastre fins que emergeixen com a escarabats tres anys més tard.

El corc s'introdueix sovint a les cases en mobles de segona mà, mobles de vímet o altres objectes de fusta, encara que els escarabats són capaços de volar a través d'una finestra des de les branques mortes dels arbres pròxims. Poden atacar fins i tot sòls de fusta, decoracions de fusteria i, més seriosament, les fustes estructurals com les bigues i les columnes.

Com prevenir el corc?

 

El corc és difícil d'evitar, sobretot per als qui conserven antics mobles, però sens dubte, un vernís o tint amb propietats insecticides pot ajudar a minimitzar el problema. Quan es revisen els mobles s'ha de prestar especial atenció a les superfícies sense tractar i a la part inferior de les potes. Si l'objecte de fusta ha tingut un problema de corc que ha estat tractat amb anterioritat, sempre s'ha de demanar un certificat de quan es va produir.

Com eliminar el problema de corcs?

 

Un tècnic visitarà la seva casa i avaluarà l'abast de la infestació de corc abans de fer recomanacions sobre el tipus de tractament a utilitzar. Els tractaments químics són els més eficaços i menys invasius per al propietari de l'habitatge, però es poden utilitzar un altre tipus de tractaments tèrmics de manera alternativa o addicional.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar una inspecció.


No deixis que els teus mobles sofreixin, demana cita amb un dels nostres tècnics.


No deixis que els teus mobles sofreixin, demana cita amb un dels nostres tècnics.