Desinfecció
professional


Tractament contra virus y bacteries.

Realitzem el tractament més eficaç i econòmic del mercat per a eliminar eficaçment bacteris, virus, fongs, espores i floridura fins al 100% d'una superfície.
Anys d'experiència en el sector.
Garantit amb el certificat de salut pública de la Generalitat de Catalunya.
També treballem festius i urgències sense cost afegit.

Nebulización en fred

 

Aquest mètode consisteix a dispersar partícules fines que, primer, romanen en suspensió en l'aire i, després, es dipositen lentament en totes les superfícies. Això fa que l'espai s'humitegi lleument, permetent que actuï el desinfectant. D'aquesta manera, el producte arriba a a totes les zones, fins i tot a les de difícil accés, i destrueix tots els organismes.

El servei de desinfecció professional que oferim serà una part clau del seu pla d'acció per a prevenir la propagació en el lloc de treball o domicili.

Podem concertar cites que treballin fora del seu horari d'obertura, això significaria una mínima alteració del seu funcionament i pràctiques de treball amb poc o cap temps d'inactivitat en el negoci o vida quotidiana.

Què fer abans de realitzar la desinfecció?

  • Retirar tot material que pugui ser danyat per la humitat.
  • Guardar i protegir els recipients i utensilis de menjar evitant que estiguin a l'abast de la nebulización. Així com retirar tots els aliments que estiguin exposats en la zona a tractar.
  • Segur d'usar en teixits, plàstics, metalls tous i àrees de preparació d'aliments.
  • Protegir els equips elèctrics.


L'aplicació és adequada per a la indústria alimentària. Afegeix bioseguretat i protecció entre neteges i les seves propietats úniques reduiran les possibilitats de contaminació creuada.

El seu negoci pot estar tranquil ja que la solució és completament segura i no és tòxica, no irritant ni corrosiva. Protegirà els seus sers estimats reduint el risc de malalties mitjançant l'eliminació dels bacteris portadors de les plagues.


  • Protegeix les persones i als animals domèstics contra el 100% dels patògens.
  • Eficaç contra bacteris, virus, fongs i espores.
  • Segur d'usar en teixits, plàstics, metalls tous i àrees de preparació d'aliments.
  • Vàlid en domicilis particulars, oficines, cuines, entorns empresarials, banys i zones comunes.
  • El tractament és completament segur i no és tòxic, no irritant ni corrosiu.

Sanitas Procsan

 

Producte viricida contra el COVID19 autoritzat a Europa per la Secretària General de Sanitat Espanyola (núm. registre 17-20/40/90-05489).

Aquest tipus de desinfectant, a més de ser reconeguts per la UE per la seva eficàcia enfront de la propagació de bacteris i virus, són segurs per a les persones, ja que no deixen residus una vegada s'han utilitzat. En aquest sentit, també ajuden a preservar el medi ambient perquè es biodegradan ràpidament.


Totes aquestes característiques fan d'aquest tractament un servei altament recomanable per a desinfectar la teva llar (pisos, cases), empreses i organitzacions amb instal·lacions de constant afluència de persones.

Les infeccions poden produir-se per contacte directe, per la inhalació de partícules en l'aire o pel consum d'aliments o aigua contaminats.

S'ha demostrat científicament que l'ús de viricides i/o desinfectants amb una tecnologia de barrera protegeix contra la propagació de malalties.


No esperi més! Truca'ns i un dels nostres professionals l'assessorà a l'instant.


No esperi més! Truca'ns i un dels nostres professionals l'assessorà a l'instant.