Xinxes


Que no et piquin les xinxes! Realitzem el tractament més eficaç del mercat.

Realitzem el tractament més eficaç i econòmic del mercat per a eliminar plagues de xinxes. Mateix cost de dos intevencions en 15 dies.
Anys d'experiència en el sector.
Garantit durant 1 any per escrit amb el certificat de salut pública de la Generalitat de Catalunya.
També treballem festius i urgències sense cost afegit.

Plagues de xinxes de llit


Les xinxes de llit o també dits Cimex lectularius són petits insectes que s'alimenten de la sang de les persones, encara que també poden picar a altres mamífers o ocells.

Les picades de xinxes normalment desapareixen sense tractament en una o dues setmanes. De moment no són conegudes per propagar malalties, però poden causar reaccions al·lèrgiques o reaccions greus en la pell d'algunes persones.

Plagues de xinxes de llit


Les xinxes de llit o també dits Cimex lectularius són petits insectes que s'alimenten de la sang de les persones, encara que també poden picar a altres mamífers o ocells.

Les picades de xinxes normalment desapareixen sense tractament en una o dues setmanes. De moment no són conegudes per propagar malalties, però poden causar reaccions al·lèrgiques o reaccions greus en la pell d'algunes persones.

Que ha de saber

 

Un error comú és que les xinxes es troben en llocs bruts. Desafortunadament les xinxes no són tan fàcils de combatre, poden infestar fins i tot el complex turístic de 5 estrelles més net que pot trobar-se.

Les xinxes apareixen o es transmeten normalment en llocs amb molt de trànsit de persones, però també poden amagar-se en llocs públics com a cinemes, transporti públic i oficines.

Aquests insectes es transmeten amagant-se en l'equipatge, bosses, bosses o fins i tot a la roba. Les xinxes poden viure sense menjar fins a 1 any, per la qual cosa tenen temps per a buscar un nou hoste. Una vegada que són a la seva casa, aconseguiran seguir el rastre de diòxid de carboni exhalat pels humans, trobar un lloc per a amagar-se en el llit o prop d'ella i pondre.

On s'amaguen les xinxes?

 

Les xinxes s'amaguen el llocs de difícil accés i visibilitat per als humans, com són les esquerdes i escletxes, endolls, plecs i costures dels matalassos, làmines dels somiers, quadres, sòcols, sofàs, cadires, i molts altres llocs.

És molt important saber que sempre es troben a una distància de 2 a 3 metres d'on les persones passen el major temps del dia o de la nit sense moure's.

Tractament per a eliminar la plaga de xinxes

 

Depenent de les circumstàncies, es pot optar per diferents opcions , segons el criteri del tècnic qualificat responsable. És molt important demanar el carnet de qualificació al tècnic responsable del tractament, ja que hi ha molt d'intrusisme en aquest sector i pot dur a terme una mala utilització dels productes tòxics.

Termini de seguretat de 12 hores, ràpid, eficaç i resolutiu.

Es fumiga xinxes amb la tècnica de polvoritzat, s'utilitza un insecticida emulsionable en aigua, específic solo per a xinxes. Un insecticida amb Etofenprox que actua per contacte, fins i tot contra les xinxes adults resistents a altres insecticides i insectes en estat larvari, elimina fins als àcars de l'ambient.

1 any garantit per escrit. És indispensable per al seu èxit 2 intervencions i fumigacions en 15 – 17 dies, ja que està totalment comprovat, que cap insecticida actualment per tòxic que sigui, elimini els ous de les xinxes.

Advertiment: També cal aclarir que amb el pas dels anys i la mala utilització indiscriminada dels insecticides, les xinxes s'han fet resistents a la majoria dels tòxics (especialment els comercials), per això és important utilitzar productes professionals d'alta qualitat i sota llicència, dissenyats exclusivament per a la destrucció de les xinxes i només utilitzar-ho en zones específiques, per això en la majoria dels casos cal moure matalassos, somiers, tauletes, cadires, armaris petits, sofà, desmuntar endolls, etc… Tranquil/a! també ho fem nosaltres.

Hi ha més indicacions a dur a terme pel client que li indicarà el tècnic abans i després del tractament contra les xinxes.

Com evitar les xinxes de llit?

  • Evitar recollir sofàs, butaques, matalassos o capçaleres de llit del carrer. Encara quan aquests mobles estiguin en bon estat, poguessin comptar amb xinxes de llit en el seu interior.
  • És molt important que tots els endolls i interruptors de la teva llar estiguin molt ben adherits a les parets.
  • Tapar i reparar qualsevol esquerda que pugui existir en la paret.
  • Acostumar-se a no col·locar sobre el matalàs i sofàs les motxilles, bosses i maletes.
  • Es recomana aspirar els mobles i cortines almenys una vegada a la setmana, de la mateixa manera és recomanable revisar el matalàs cada vegada que canviem els llençols.
  • Revisa les maletes i la roba en tornar a casa d'un viatge per a assegurar-te que no s'han introduït xinxes accidentalment.


Eficàcia i rapidesa, control de plagues a Barcelona i les seves rodalies.


Eficàcia i rapidesa, control de plagues a Barcelona i les seves rodalies.